“You manage things, but you lead people.”

Referencer

Jeg har benytte Ulrich Jakobsen som erhvervscoach gennem de sidste to år.
Senest ifm. med opstart af egen virksomhed. 
Jeg oplever at få kvalificeret og professionel sparring i de problemstillinger og strategier der bliver drøftet.
Ulrich har en stor indsigt i virksomhedsdrift på alle niveauer og kan formidle strategier så de er simple og enkle at udfører.  Det har været med til at give en klarhed omkring den fremadrettede retning og jeg er aldrig i tvivl om hvilke tiltag der skal igangsættes efter en session.
Ulrich formår at at rumme den forskellighed vi har som mennesker og de problematikker der kan skabe personlige forhindringer for udvikling. Han besidder en stor integritet om empati, der gør at det er naturligt at åbne op og ret hurtigt i forløbet sænker paraderne. 
De allerbedste anbefalinger til Ulrich og A-B Consult & Coaching herfra. 
Karsten Rostved

Ejer Gennemgang.dk

“Ulrich Jakobsen er utroligt lyttende og har en stor evne til at motivere. Han formår at lade folk selv finde løsninger og støtter dem herefter i dette. Man føler sig tryg i samtalen, hvilket gør, at man åbner sig op. En meget stor menneskekender.”

Finn Thomsen

Salgschef, Joca A/S

“Ulrich Jakobsen er uddannet coach hos Manning Inspire, og jeg oplever ham som kompetent, grundig og resultatorienteret.”

Sofie Manning

Coach, forfatter og kursusleder

“Jeg har som præst og i forbindelse med vores kirke oplevet Ulrich i forskellige scenarier. Er selv blevet uddannet som coach hos AB Consult & Coaching. Her oplevede jeg Ulrich som meget kompetent med en god evne til at tage udgangspunkt i den enkelte kursist oplevelser.
Oplevelsen af uddannelsen og udbyttet af det, var så godt at vi efterfølgende valgte at afholde et lokalt uddannelsesforløb i samarbejde med en anden kirke.
Vi har kun fået positive tilbage meldinger fra de der deltog.

Ulrich er også brugt som rådgiver er i kirken i enkelte sager.Her oplever vi at Ulrich er god til at grave sig ind i problemstillinger og derefter tage deltagerne med på en rejse, hvor de stort set selv kommer frem til en løsning, der kan arbejdes videre med. 
Kan derfor kun anbefale Ulrich som coach eller rådgiver”

Morten Patrzalek

Præst, Betania Kirkecenter

“Som businesscoach arbejder Ulrich Jacobsen målrettet på at afdække relevante problemstillinger. Hans erfaring som leder i erhvervslivet samt dybe menneske-kendskab gør ham i stand til, via velvalgte og fordomsfrie spørgsmål, at afdække sagens kerne. I coachsessionerne fører Ulrich sine klienter frem til indsigt og afklarethed, som igen er værdifuld i forbindelse med at fastsætte klare målsætninger og afstikke den fremtidige kurs. Endelig sørger Ulrich for, at man kommer frem til en afbalanceret prioritering af målsætninger og værdier.”

Oli Birgisson

Direktør, Systemgruppen A/S

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere