“You manage things, but you lead people.”

Referencer

“Coachingen har hjulpet mig med at afklare og balancere mine personlige og arbejdsmæssige mål i tilværelsen. Ulrich Jakobsen har desuden i sin coaching hjulpet mig med at formulere og formalisere ’mine visioner’, så det blev enkelt og overskueligt at tage fat på opgaven.”

Rune Kærlet

Præst, Randers Frikirke

“Ulrich Jakobsen er utroligt lyttende og har en stor evne til at motivere. Han formår at lade folk selv finde løsninger og støtter dem herefter i dette. Man føler sig tryg i samtalen, hvilket gør, at man åbner sig op. En meget stor menneskekender.”

Finn Thomsen

Projektdirektør, Optimere A/S

“Ulrich Jakobsen er uddannet coach hos Manning Inspire, og jeg oplever ham som kompetent, grundig og resultatorienteret.”

Sofie Manning

Coach, fortfatter og kursusleder

“Som businesscoach arbejder Ulrich Jacobsen målrettet på at afdække relevante problemstillinger. Hans erfaring som leder i erhvervslivet samt dybe menneske-kendskab gør ham i stand til, via velvalgte og fordomsfrie spørgsmål, at afdække sagens kerne. I coachsessionerne fører Ulrich sine klienter frem til indsigt og afklarethed, som igen er værdifuld i forbindelse med at fastsætte klare målsætninger og afstikke den fremtidige kurs. Endelig sørger Ulrich for, at man kommer frem til en afbalanceret prioritering af målsætninger og værdier.”

Oli Birgisson

Direktør, Systemgruppen A/S