“You manage things, but you lead people.”

top_Header

Referencer

Rune Kærlet, præst, Pinsekirken Randers:

 

“Coachingen har hjulpet mig med at afklare og balancere mine personlige og arbejdsmæssige mål i tilværelsen. Ulrich Jakobsen har desuden i sin coaching hjulpet mig med at formulere og formalisere ’mine visioner’, så det blev enkelt og overskueligt at tage fat på opgaven.”

 

Finn Thomsen, projektdirektør, Optimera A/S:

 

“Ulrich Jakobsen er utroligt lyttende og har en stor evne til at motivere. Han formår at lade folk selv finde løsninger og støtter dem herefter i dette. Man føler sig tryg i samtalen, hvilket gør, at man åbner sig op. En meget stor menneskekender.”

Sofia Manning, coach, forfatter og kursusleder:

 

“Ulrich Jakobsen er uddannet coach hos Manning Inspire, og jeg oplever ham som kompetent, grundig og resultatorienteret.”

 

Oli Birgisson, direktør, Systemgruppen A/S:

 

“Som businesscoach arbejder Ulrich Jacobsen målrettet på at afdække relevante problemstillinger. Hans erfaring som leder i erhvervslivet samt dybe menneske-kendskab gør ham i stand til, via velvalgte og fordomsfrie spørgsmål, at afdække sagens kerne. I coachsessionerne fører Ulrich sine klienter frem til indsigt og afklarethed, som igen er værdifuld i forbindelse med at fastsætte klare målsætninger og afstikke den fremtidige kurs. Endelig sørger Ulrich for, at man kommer frem til en afbalanceret prioritering af målsætninger og værdier.”

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere:

Ulrich Jakobsen – A-B Coaching – Ribevej 80 – 9220 Aalborg Ø – tlf.: 23 72 45 92 – e-mail: ulrich@abcoaching.dk